Zpět do obchodu

Registrace

Honeywell Evohome: moderní a efektivní řešení vytápění

Hledáte způsoby, jak ušetřit za energie? Objevte výhody inovativních systémů chytrého vytápění Honeywell Evohome a topte i vy moderně, ekologicky a levně.

Jak fungují systémy Honeywell Evohome

Honeywell Evohome je produktová řada chytrých termostatů, které se postarají o efektivní a pohodlné řízení vytápění v domácnostech i komerčních objektech. Fungují na principu zónové a časové regulace, což znamená, že je teplota řízená pro jednotlivé časy a zóny zvlášť. Inteligentní software navíc vyhodnocuje i další data, například aktuální venkovní teploty, díky čemuž je vytápění maximálně ekonomické a ekologické.

Součásti systémů Honeywell Evohome

Jednotlivé sady chytrého vytápění se skládají z těchto komponentů:

Přehledný dotykový displej

Přehledný dotykový displej

Komponenty si můžete vybrat jednotlivě a nakombinovat je tak, aby systém přesně splnil vaše individuální požadavky na vytápění. Nabízíme i cenově výhodné sady neboli starter sety Honeywell Evohome, které obsahují vše potřebné pro chytré vytápění.

Hlavní funkce a výhody termostatů Honeywell Evohome

Produktová řada Honeywell Evohome představuje špičku na trhu chytrého vytápění. Čím si získala takovou oblibu?

  • Optimální tepelný komfort: Na termostatu si jednoduše nastavíte požadovanou teplotu pro každou místnost a denní dobu zvlášť. Zónová a časová regulace se poté automaticky postará o to, abyste měli doma vždy ideální teplotu přesně podle vašich požadavků.
  • Úspora nákladů za vytápění: Díky přesnému nastavení teplot v jednotlivých místnostech nebudete zbytečně přetápět, což přináší nemalé finanční úspory. Návratnost investice do systémů Honeywell Evohome je v průměru 1-2 roky, o čem svědčí i řada praktických zkušeností.
  • Pohodlné ovládání: Termostat můžete ovládat pomocí řídicí jednotky nebo na dálku přes mobilní aplikaci. Aplikace je dostupná v češtině, je zcela zdarma a umožní vám kontrolovat a upravovat teplotu v domácnosti odkudkoliv a kdykoliv. Bezdrátovou řídicí jednotku můžete v domácnosti přenášet a mít ji tak stále po ruce. Produkty Honeywell Evohome lze ovládat i přes aplikaci vaší smart domácnosti nebo pomocí hlasového asistenta.
  • Snadná instalace: Jednotlivé prvky spolu komunikují bezdrátově prostřednictvím Wifi, takže instalace nevyžaduje stavební zásahy. To znamená, že vás nečeká žádné složité instalování kabelů ani jejich vedení přes zdi.
  • Vysoký ekologický standard: Systém Honeywell Evohome dokáže ušetřit až 30 % energií za vytápění, a tím významně snižuje uhlíkovou stopu domácnosti.

Výběr a instalace chytrého vytápění Honeywell Evohome

Systémy Honeywell Evohome jsou velice univerzální a lze je využít pro téměř všechny druhy lokálního i dálkového vytápění včetně tepelných čerpadel, pro radiátory i podlahové vytápění. Využití najdou v bytech, rodinných domech i menších komerčních objektech.

Pro výběr vhodných komponentů doporučujeme konzultaci s odborníky, kteří vám navrhnou energeticky nejúčinnější systém s ohledem na vaše individuální potřeby a požadavky, typ vytápění i dispozice nemovitosti. Při výběru chytrého termostatu je také nutné zohlednit kompatibilitu systému s kotlem.

Řídicí jednotka a chytré termostatické hlavice

Řídicí jednotka a chytré termostatické hlavice

Montáž a ovládání

Přestože nejsou při instalaci nutné stavební zásahy, montáž chytrého bezdrátového vytápění by měl vždy provést zkušený topenář. Všechny prvky je totiž potřeba propojit (např. s kotlem) a nastavit. Pouze odborná montáž zajistí správný, efektivní a bezpečný chod topné soustavy. Odborník také zvolí vhodné umístění teplotních čidel, aby nedocházelo ke zkreslování naměřených údajů.

Součástí instalace je i naprogramování týdenního rozvrhu vytápění podle obvyklého využívání jednotlivých místností. Doporučujeme tento krok rovněž přenechat odborníkům, kteří dokáží přesně vypočítat jednotlivé hodnoty s ohledem na tepelné ztráty budovy a tepelnou setrvačnost vytápění.

Přednastavené hodnoty můžete poté kdykoliv změnit na pár kliků pomocí řídicí jednotky nebo mobilní aplikace. Ovládání je v obou případech velice jednoduché a intuitivní. V aplikaci navíc uvidíte i různé statistiky, díky kterým můžete dodatečně optimalizovat výkon vytápění.

Pokud i vy chcete topit levně a ekologicky, neváhejte nás kontaktovat. Rádi vám pomůžeme s výběrem chytrého vytápění.

Cenově výhodné sady Honeywell Evohome

Zpět do obchodu